(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies, Terveysmestari
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

TIIMIESIMIES, terveysmestari


Pohjola Sairaala on ortopediaan keskittynyt sairaalaverkosto. Intohimonamme on tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja – vammojen laadukas ja tehokas hoito. Toimintaamme ohjaa hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Tehokkaan hoitopolun ansiosta asiantuntijamme voivat keskittyä asiakkaan hoitamiseen ja tarjoamaan asiakkaillemme viipymättä oikea-aikaista ja oikeanlaista hoitoa, enemmän terveitä päiviä. 
Pohjola Sairaala toimii viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa ja on osa OP Ryhmää. 
 
Palvelumme kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt Tampereelle kokenutta terveydenhuollon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Tiimiesimiehen tehtävään.


Tehtävästä

Tiimiesimiehenä toimit lähiesimiehenä 10-15 henkilön tiimille vastaten tiimin työnjohdosta. Seuraat palvelun laatua, osallistut palvelun kehittämiseen sekä puutut tarvittaessa palvelun haastekohtiin. Vastaat myös tuntilaskennasta, tiimipalavereiden pitämisestä ja niiden sisällön rakentamisesta, sekä osaamiskeskustelujen ja suoriteseurantakeskustelujen pitämisestä. Lisäksi vastuullasi on myös rekrytoinnin eri työvaiheet ja vastaat omalta osaltasi asiakaspalautteiden hoitamisesta.

Esimiestyön ohella osallistut myös hoidon tarpeen arvioinnin puhelin- ja chatpalvelun tuottamiseen

Tärkeimpänä tehtävänäsi tiimiesimiehenä on kuitenkin huolehtia, että tiimisi työhyvinvointi ja työtehokkuus kohtaavat. Kuuntelet, autat ja motivoit tiimiläisiäsi heidän kehittymisessään ja haluat omalla työlläsi vaikuttaa koko organisaation viihtyvyyteen ja tuloksellisuuteen. 


Työssä menestymisen edellytykset

Olet koulutukseltasi terveydenhuollon ammattilainen ja omaat vahvan kokemuksen esimiestyöstä jo useamman vuoden ajalta. Sinulla on mahdollisesti jo kokemusta yksityisen terveydenhuoltoalan palvelun tuottamisesta ja kokemusta hoidon tarpeen arvioinnin prosessista. Pohjola Vakuutuksen henkilövakuutusten ja korvausprosessin tunteminen katsotaan eduksi.

Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tehokas ja positiivinen asenteesi loistaa ympärillesi niin tiimiläisille kuin asiakkaillekin ammattitaitoisena ja myönteisenä kokemuksena. Tunnustaudut oma-aloitteiseksi ja välittäväksi persoonaksi, jolla on taito lukea ihmisiä. Olet empaattinen ja ennakkoluuloton varustettuna hyvällä ammattitaidolla. Osaat suunnitella ja organisoida ja ihmisten johtaminen ja ohjaaminen tuloksellisesti on sinulle jo entuudestaan tuttua.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi, uusimmat työnteon tavat ja välineet sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tukenasi on huipputiimi, jossa jokainen saa hyödyntää omaa persoonaansa. 
Pohjola Sairaala kuuluu OP Ryhmään ja sen kautta myös ison talon kattavat työsuhde-edut ovat käytössäsi. 

 

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhetydessä Emma Järviseen p. 0451255355.


Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 15.4.2020 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.  
 
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.
 
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Valviran tarkastus.
 
Pohjola Sairaala Oy on OP Ryhmän omistama ortopedinen sairaala, jonka toimintaa ohjaavat hoidon vaikuttavuus ja ylivertainen asiakaskokemus. Pohjola Sairaalan valtakunnalliseen verkostoon kuuluvat viisi sairaalaa Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Turussa. www.pohjolasairaala.fi