(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimukseen
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haemme tiimiesimiestä johtamaan kiinteistöjen ja rakenteiden tutkimuksen asiantuntijatiimiä. Toimipaikkasi on Turku.

Tehtävässä vastaat oman asiantuntijatiimisi resursseista, tarjouskannasta ja luot edellytyksiä asiantuntijoidemme onnistumiselle. Yhdessä kollegoidesi, tiimiläistesi ja aluepäällikön kanssa vastaat asiakkuuksista, palveluista ja toiminnan kehittämisestä. Osallistut asiantuntijaprojekteihin osana tiimiä ja johdat projekteja projektipäällikkönä. Tiimin osaamisaluetta ovat mm. kuntotutkimukset ja -arviot, laajarunkohallien tarkastukset, betonirakenteiden tutkimukset ja pienimuotoiset suunnittelu-, valvonta- ja rakennuttamishankkeet.

Sinulla on rakennusalan koulutus (DI/RI) tai muu soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus ja työkokemusta teknisestä palveluliiketoiminnasta sekä asiantuntijoiden johtamisesta. Koet tärkeäksi turvallisuuden rakentamisen yhteiskunnassamme. Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aktiivinen ja yhteistyötä edistävä ote asiakkuuksissa on sinulle luontaista. Sinulla on oman alasi vahvaa tuntemusta. Esimiehenä olet kuunteleva, keskusteleva ja kannustava sparraaja, joka viestii tavoitteet ja odotukset selkeästi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 18.3.2020.