(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies kiinteistöjen ja rakenteiden tarkastukseen Keski-Suomeen
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme tiimiesimiehiä johtamaan kiinteistöjen ja rakenteiden tarkastuksen asiantuntijatiimejä Keski-Suomen alueella. Asemapaikkasi on Tampere, Seinäjoki, Jyväskylä tai Kuopio.

Tehtävässä vastaat oman asiantuntijatiimisi resursseista ja tarjouskannasta sekä luot edellytyksiä asiantuntijoidemme onnistumiselle. Yhdessä kollegoidesi, tiimiläistesi ja aluepäällikön kanssa vastaat asiakkuuksista, palveluista ja toiminnan kehittämisestä. Osallistut asiantuntijaprojekteihin osana tiimiä ja johdat projekteja projektipäällikkönä.

Sinulla on rakennusalan koulutus (DI/RI) tai muu soveltuva teknisen tai kaupallisen alan koulutus sekä työkokemusta teknisestä palveluliiketoiminnasta sekä esimiestyöstä. Koet tärkeäksi turvallisuuden rakentamisen yhteiskunnassamme. Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Aktiivinen ote yhteistyössä asiakkaiden kanssa on sinulle luontaista. Sinulla on oman alasi vahvaa tuntemusta. Esimiehenä olet kuunteleva, keskusteleva ja kannustava sparraaja. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 27.5.2019.