(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies kansainvälinen adoptiopalvelu
Pelastakaa Lapset ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme nyt

Keskustoimistolle Helsinkiin 

TIIMIN ESIMIESTÄ KANSAINVÄLISEEN ADOPTIOPALVELUUN 

 

Kansainvälisen adoptiopalvelun esimiehen tehtävänäsi on vastata kansainvälisen adoptiopalvelun kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Adoptiopalvelun tehtävänä on turvata kansainvälisesti adoptoidun lapsen asianmukaisen adoptioprosessin suomalaisiin koteihin. Työssäsi toimit kansainvälisen adoptiopalvelun tiimin esimiehenä adoptiovastaaville, jotka tekevät työtä Filippiinien, Thaimaan, Bulgarian ja Kiinan viranomaisten sekä kansainvälistä adoptiota toivovien vanhempien kanssa. Työssäsi toimit aktiivisesti adoptioverkostoissa Suomessa, Pohjoismaissa ja Euroopassa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Takanasi on jo useampi vuosi työtä esimiehenä ja olet tottunut toimimaan kansainvälisissä verkostoissa. Adoptio-osaaminen katsotaan eduksesi. Olet taitava viestijä ja tulet erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Englanninkielen taitosi on erinomainen. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja saat ihmiset innostumaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän arvostetussa ja kehittyvässä lastensuojelujärjestössä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitusajankohta on 1.4.2020. Työhön kuuluu matkustamista eri puolille maailmaa. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Esitäthän hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 28.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi aluetoiminnan johtaja Kristiina Mattinen puh. 040 838 4040. Tavoitat hänet parhaiten maanantaina 24.2 klo 10-11 ja tiistaina 25.2 klo 11-12.