(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies hälytyskeskukseen Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Kuopiossa osana Kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelua toimii 24/7 asiakkaita palveleva hälytyskeskus, jossa vastaanotamme asiakkaidemme ja asiakasyritystemme päivystysaikaiset puhelut, vikailmoitukset sekä kiinteistöjen kaukovalvontaan liittyvät hälytykset. Päivystäjämme hoitavat näitä yhteydenottoja kellon ympäri, sillä hälytyskeskushan ei nuku koskaan. Nyt meillä on mielenkiintoinen pesti tarjolla, haemme nimittäin valvomopäivystäjille lähivalmentajaa eli virallisemmin kutsuttuna

 

TIIMIESIMIESTÄ

 

äitiysvapaan sijaisuuteen ajalle 1.9.2020 - 31.8.2021. Tässä tehtävässä huolehdit siitä, että homma hälytyskeskuksessa toimii ja asiakas saa kaipaamansa avun asiantuntevasti. Hoidat päivittäisen työn organisoinnin, johtamisen ja seurannan. Tsemppaat porukkaasi tavoitteisiin ja seuraat tavoitteiden saavuttamista. Pääset myös kehittämään hälytyskeskuksen toimintaa, henkilöstön ammattitaitoa sekä asiakaspalvelun laatua yhdessä tiimisi kanssa. Esimiestyöllä ja asiakkailla on siis erityinen paikka sydämessäsi.

 

Millaista tyyppiä sitten etsimme?

Koulunpenkkiä olet kuluttanut korkeakoulututkinnon verran esimerkiksi kaupallisella alalla. Sinulla on jo näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja Contact Center tai Hälytyskeskus on työympäristönä sinulle tuttu. Olet siis tottunut hektiseen työtahtiin ja omaat rautaiset lehmän hermot; kiireinen työtahti tai hankala asiakastilanne ei saa sinussa suurtakaan elettä aikaiseksi. Hahmotat hyvin millä tehtävillä on tulenpalava kiire ja mikä ehtii hiukan odottaakin. Asiakaspalvelijana sinulta savon lisäksi sujuu myös englanti ja toista kotimaista on hyvä osata ainakin jonkin verran. Tietokoneen ja eri järjestelmien kanssa pitää myös tulla erinomaisesti toimeen. Hälytyskeskuksessa työskentely vaatii tietyt pätevyydet, eli vartijakortti on takataskusta löydyttävä. Mikäli sinulta ei vielä sitä löydy, niin ei haittaa, voimme sen sinulle siinä tapauksessa kouluttaa. Jos hälytyskeskus on työympäristönä tuttu, niin saat siitä plussaa.

 

Entä miksi meille sitten kannattaa hakea töihin?

Haluatko sinäkin olla huomisella töissä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, jolla on vaikutusta myös tulevaisuuteen. Me panostamme niin esimiestyöhön kuin siihen, että porukka viihtyy töissä ja voi hyvin. Esimerkkinä mainittakoon, että meillä on työntekijöille Sairauskassa. Isona talona pystymme tarjoamaan myös erilaisia kehittymismahdollisuuksia. Tässä tehtävässä pääset siis tekemään, oppimaan ja kehittymään asiantuntevassa ja mukavassa työporukassamme!

 

Oletko siis valmis hyppäämään tiimiesimiehen saappaisiin? Loistavaa! Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 12.7.2020. Loma-ajasta johtuen hakemusten käsittely alkaa viikolla 29 ja valinta pyritään tekemään tämän jälkeen mahdollisimman nopeasti.

 

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, nykyinen tiimiesimies Jaana Hietainen-Turtiainen antaa mielellään lisätietoja. Jaanan tavoitat numerosta 050 599 9842 seuraavina aikoina: ke 24.6.2020 klo 15-16 ja ke 8.7.2020 klo 16-17.