(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies eläkekäsittelypalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme kehittämishaluista ja tavoitteellista esimiestä Varman eläkekäsittelypalveluihin

Eläkekäsittelypalveluissa tehtävänämme on työeläkkeen laskenta ja eläkepäätösten antaminen sekä kansallisin että EU-säännöin. Lisäksi vastuullamme on asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti. Osallistumme myös järjestelmäkehitykseen liittyviin töihin ja olemme aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa ja yhteistyöryhmissä.

Tehtävän sisältö

Haluatko avainpaikalle eläkekäsittelypalveluihin kehittämään asiakastyytyväisyyttä, osaamista ja prosesseja sekä luomaan kannustavaa ja mukavaa työilmapiiriä? 

Tiimiesimiehenä työtehtäviisi kuuluu reilun kymmenen henkilön asiantuntijatiimin johtaminen sparraavalla ja valmentavalla esimiesotteella. Haluat olla rohkeasti mukana viemässä eteenpäin varmalaista työkulttuuria ja digitalisaatiota, suhtaudut muutoksiin innostavasti ja haluat luoda ympärillesi kannustavaa ilmapiiriä. Lisäksi olet mukana erilaisissa kehittämishankkeissa, joten olet aikaansaava kehittäjä ja sinulta löytyy myös toimeenpanokykyä. Osaamisen kehittäminen on yksi painopisteemme, joten odotamme sinulta kykyä visioida tulevaisuuden osaamistarpeita. Toimit tiiviissä yhteistyössä osaston muiden tiimien kanssa.

Odotamme sinulta

  • aitoa halua ja rohkeutta kehittää työskentelytapoja, tiimisi osaamista ja olla aktiivisesti mukana Varman digimatkassa 
  • osaat tukea ja ohjata tiimiäsi keskittymään työssä ja sen kehittämisessä tavoitteiden kannalta oleellisiin asioihin
  • uskallusta ja mielenkiintoa aitoon keskusteluun sekä sparraukseen tiimin kanssa
  • sinulla on näyttöä osaamisestasi esimiestyössä ja mielellään tunnet eläkekäsittelyyn liittyviä asioita ja prosesseja
  • pystyt priorisoimaan töitäsi, toimit tehokkaasti myös paineen alla ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 
  • halua kehittää itseäsi esimiehenä
  • korkeakoulututkintoa

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät tiimiesimiehenä ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Varman eläkekäsittelypalveluita kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa osaava ja kannustava työyhteisö. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Voit hakea tehtävään viimeistään tiistaina 27.8. kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi hakemuslomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään eläkepalvelujohtaja Tarja Syvälä puh. 050 4123 983 maanantaina 12.8. kello 15-16 ja keskiviikkona 14.8. kello 15-16.