(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies DNA:lle
DNA Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n jengi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Haluaisitko sinä päästä luotsaamaan tällaista jengiä vieläkin parempiin tuloksiin tulevaisuudessa?

TIIMIESIMIEHENÄ

DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa ehdottomasti tärkein tehtäväsi on johtaa omaa tiimiäsi huipputuloksiin oman esimerkkisi kautta! Olet siis itse rautainen myynnin ammattilainen, operaattorialan kokemus sekä kokemus puhelintyöstä katsotaan vahvaksi eduksi. Vastaat eri projektien myynnin ohjauksesta ja kehittämisestä, varmistat puheluiden laadun säilymisen timanttisella tasolla ja ohjaat koko Joensuun tiimiä kohti huipputuloksia! Sinulle jokainen myyjä on yksilö, mutta taustalla pidät aina mielessä myös koko toimiston tuloksen.

Esimiehellä on merkittävä rooli koko toimiston ilmapiirissä. Jos olet luontainen tunnelman luoja ja kohottaja ja pystyt motivoimaan myyjät huipputuloksiin vaikeidenkin tilanteiden jälkeen, voit olla etsimämme henkilö. Tuot myös rohkeasti esille omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi toimiston arkirutiinien uudistamiseksi.

Toivomme sinulta vahvaa sitoutumista tehtävääsi sekä kovaa näyttämisenhalua! DNA:lla saat erinomaisen mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä myynnin esimiestyössä, jos vaan oma asenteesi on kunnossa. Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen ja joustava ja pystyt tarvittaessa reagoimaan äkkinäisiin muutoksiin ja tekemään päätöksiä salamannopeasti. Tiimityöskentely on sinulle luontaista ja pelkän oman edun tavoittelun sijaan asetat mieluummin yhteisen edun etusijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan Henkilöstökonsultti Teemu Kytölä, 0445171035.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus tehtävässä on ICT-alan TES:in mukainen ja koostuu kuukausipalkasta ja myyntiprovisiosta. Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätä hakemuksesi Baronan järjestelmän kautta välittömästi, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajalla!