(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies automaatio- ja sähkösuunnitteluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018
Toimenkuva
Nyt tarjolla huippupesti kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä!

Etsimme asiakkaallemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen tiimiesimiestä automaatio- ja sähkösuunnitteluun. Tarjoamme haasteellisen ja kehittyvän tehtäväkentän kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Lisäksi saat taaksesi osaavan tiimin tuen ja vakaan työyhteisön työsuhde-etuineen.

Tiimiesimies vastaa, että asiakkaamme projektit toteutuvat automaatio- ja sähkösuunnittelun osalta myydyn mukaisena aikataulussa ja budjetissa sekä varmistaa, että tiimin toiminta takaa asiakkaan odotusten täyttymisen ja projektin tuloksen onnistumisen.
Odotamme sinulta
Viihdyt tehtävässä erinomaisesti, jos olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan.

- Hallitset projektien kokonaisvaltaisen läpiviennin alun lähtötietojen määrittämisestä, keräämisestä ja aikatauluttamisesta, aina projektien lopetuspalaverin yhteenvedon laatimiseen automaatio- ja sähkösuunnittelun sekä käyttöönoton osalta asti.

- Työhistoriasi tukee pääsuunnittelijana sekä esimiehenä toimimista
Muut tiedot
Hae tätä tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella, CV ja palkkatoive liitettynä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla "tiimiesimies" 15.01.2019 mennessä. Huomioi kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea tehtävää pikaisesti!

Asiakkaamme on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija. Asiakkaamme kehittää ja valmistaa ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesutarpeisiin ja NDT-järjestelmiin. Yli 80% asiakkaamme tuotannosta menee vientiin ympäri maailmaa. Asiakkaamme asiakkaita ovat mm. British Airways, Emirates Airline, GE Aviation, Finnair, Hella, Lufthansa, Metso, Parker, Scania, Sandvik ja Siemens
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.01.2019 mennessä.