(Poistunut julkaisusta)

Tiimiesimies, asuntovuokrareskontra
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

TULE ESIMIEHEKSI ASUNTOVUOKRARESKONTRATIIMIIMME! 

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään yli 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi. 

Me Newsecillä tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista huippusijainnilla Helsingin keskustassa, rennon työilmapiirin ja hyvät työsuhde-edut kuten laajan terveysturvavakuutuksen. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan kattavan perehdytyksen jälkeen alakohtaista koulutusta ja mahdollisuuden kehittyä kiinteistöalan huippuammattilaiseksi.

Asuntovuokrareskontratiimin esimiehenä toimit tärkeässä roolissa osana asuntoliiketoimintayksikköämme, joka vastaa asiakkaidemme noin 15 000 vuokra-asunnon manageerauksesta. Tehtävässä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja kehittämään koko toimintoa ja sen asiakaspalvelua. Tehtäviisi kuuluu asuntovuokrareskontratiimin esimiehen tehtävien ja toiminnan jatkuvan kehittämisen lisäksi päivittäinen rahaliikenteen päivittäminen, reskontraraportointi kirjanpitoon, vuokrasopimusten hallinta vuokrahallintojärjestelmissä, vuokrantarkistukset sekä perinnän tekeminen/koordinointi.

Asuntovuokrareskontratiimin esimiehenä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa suuria asuntosijoittajia palvelevaa asuntoliiketoimintayksikköämme. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot sekä silmää asiakaspalveluun. Vastaat asuntotiimin esimiehenä asuntoreskontranhoitajien tiimin vetämisestä sekä omien asiakkuuksiesi vuokrareskontrista ja perinnästä. Sinulla on halua oppia uutta asiakkaidemme liiketoiminnasta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen, tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on perustuntemusta asuinhuoneistojen vuokrareskontrista ja mahdollisesti vuokrauksesta. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tarpeellinen, että voit palvella asukkaitamme ja ulkomaisia omistaja-asiakkaitamme.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään tiimin toimintaa ja yhteistyötä eri tiimien välillä. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin tiimissäsi ja kokeiluhenkisessä yrityksessämme. Tutustut mielelläsi uudenlaisiin työtapoihin ja tietojärjestelmiin.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja arvojemme mukaisesti toimiva esimies. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.
 

Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa vuokrahallinnon esimies Maarit Tsupari joko sähköpostitse: maarit.tsupari@newsec.fi tai puhelimitse: 040 775 5080.

Hae tehtävää 30.4.2019 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.