(Poistunut julkaisusta)

Tiimiassistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Esittely

Etsimme arvostetulle luottoasiakkaallemme Hallintotiimiin toimeen tarttuvaa ja itsenäistä

TIIMIASSISTENTTIA

Helsingin ydinkeskustaan.

Tehtävä on määräaikaisuus vuoden 2019 loppuun ja alkaa lähiviikkoina/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluu yhdessä tiimisi (3) kanssa hoitaa keskitetysti koko organisaation kalenteri- ja matkavaraukset sekä vastata kaikista yrityksen asiakastilaisuuksista, joita on vuosittain lukuisia (pienempiä ja isompia kokonaisuuksia). Lisäksi vastuullesi kuuluu muita hallinnon tehtäviä.

Edellytykset

Emme edellytä vuosien työkokemusta, mutta arvostamme jonkunlaista kosketuspintaa vastaavanlaisista tehtävistä, etenkin asiakastilaisuuksien organisoinnin osalta. Ennen kaikkea arvostamme, että sinulla on itseohjautuva, itsenäinen ja vastuuntuntoinen ote työhösi. Osaat priorisoida ja hallitset aikatauluja.

Tietotekninen valmiutesi on ajantasaista, hallitset hyvin perustoimistotyökalut. Arvostamme myös kokemustasi jostain matkavaraus- ja tapahtumanhallintajärjestelmästä. Puhut ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Koulutustaustasi on esimerkiksi merkonomi/tradenomi.

Luonteeltasi olet avulias, joustava, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen sekä ystävällinen asiakaspalvelija.

Edut

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen työympäristön ja mukavan tiimin sekä ydinkeskustassa sijaitsevat viihtyisät toimitilat. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää ja vahvistaa omaa ammattitaitoasi laaja-alaisena ja vastuullisena assistenttina.

Lisätiedot

Tehtävä alkaa syksyn aikana ja on kestoltaan vuoden 2019 loppuun saakka.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja asiakkaan välille.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste