(Poistunut julkaisusta)

Tiimiassistentti / Kiinteistösihteeri
Premico Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja tehokasta tiimiassistenttia, tukemaan isännöinnin tiimimme vauhdikasta arkea. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, työpyyntöjen käsittelyt, tiedotteiden laatiminen, järjestelmien ylläpito, laskutus sekä muut vaihtelevat toimistotehtävät. Sinulla on aito halu palvella sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavalla asenteella. Viihdyt assistenttityössä ja näet itsesi tässä tärkeässä tehtävässä vielä viidenkin vuoden päästä. Monipuolisissa työtehtävissä menestyminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Toivomme, että sinulta luonnistuvat pienet arkiset rutiinit kahvin keitosta vieraiden vastaanottoon ja konttorin siisteydestä huolehtimiseen yhtä suurella innolla kuin vaativammatkin tiimiassistentin tehtävät raportoinnista järjestelmien monipuoliseen käyttöön. Meillä ei ole tähän tehtävään aivan valmista sapluunaa, vaan toivomme, että tehtävä kehittyy osaamisesi, intosi ja asenteesi mukaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin ydinkeskustassa. 

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta monipuolisesta assistentin työstä, aikaisempi kokemus kiinteistöalasta edesauttaa nopeaa perehtymistä. Omaat erinomaiset MS Office taidot ja kokemus SharePointista on etu. Viestit selkeästi suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Ihmisten edessä olet rohkea, uskallat tuoda omaa osaamistasi esiin, etkä pelkää nostaa epäselvissä tilanteissa kissaa pöydälle ja kysyä ohjeistusta. Sinulle kaikki tehtävät ovat yhtä tärkeitä arjen pienistä rutiineista aina itsenäisiin isompiin projekteihin. Ajokortti ja pääkaupunkiseudun ajokokemus helpottavat pienten juoksevien askareiden hoidossa. Pärjäät joukossamme mainiosti, kun työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka, analyyttinen ja aikaansaava, mutta suhtaudut arkeen huumorilla pilke silmäkulmassa.     

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi tehtävään 27.5.2018 mennessä hakulinkin kautta. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa Maija Kauppinen, p. 040 683 7887. Toimi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.