(Poistunut julkaisusta)

Tiimiassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
MCF Corporate Finance on yritysjärjestelyihin (M&A) keskittyvä asiantuntijayritys, joka tarjoaa korkealaatuisia neuvonantopalveluita kansainvälisissä yrityskaupoissa. Yrityksellä on toimisto neljässä maassa, ja myös työympäristö on sen myötä kansainvälinen.    Oletko sinä etsimämme energinen, asiakaspalveluhenkinen ja toimeen tarttuva tiimiassistentti? Etsimme yhteistyössä asiakkaamme MCF Corporate Financen kanssa heidän kansainväliseen asiantuntijaorganisaatioon tiimiassistenttia monipuolisiin työtehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa upeissa toimitiloissa. Tiimiassistenttina toimit tärkeässä hallinnollisessa roolissa huolehtien toimiston arjen sujuvuudesta. Työssäsi tulet vastaamaan moninaisista assistentin työtehtävistä:
  • laskutus ja kirjanpidon valmistelevat tehtävät (mm. kuittien ja laskujen käsittely) ja yhteydenpito kirjanpitoon
  • kalenterin hallintaa sekä matka- ja kokousjärjestelyitä
  • valmistelet ja koordinoit yrityksen erilaisia asiakastilaisuuksia- ja tapahtumia
  • sisäisten tapahtumien järjestäminen
  • otat vastaan saapuvia vieraita ja palvelet yhteyttä ottavia asiakkaita
  • huolehdit toimiston viihtyvyydestä ja yleisilmeestä
  • harjoittelijarekrytointiprosessien koordinointi
  • yhteistyö muiden toimistojen assistenttien kanssa
  • vastaat erilaisista hallinnollisista asioista (mm. kiinteistö- ja siivousasiat, toimistotarvikkeet ja pienhankinnat, kela -ja vakuutusasiat sekä yhteyshenkilönä toimiminen IT-palveluntarjoajaan ongelmatilanteissa).
Lopullinen toimenkuvasi voi vielä hieman tarkentua osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti, vastuuta voit saada pienimuotoisesti mm. sosiaalisen median viestinnän parista. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, joustava, itseohjautuva sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykyä koordinoida ja organisoida samanaikaisesti erilaisia tehtäviä. Sinulla on kykyä, ymmärrystä ja tilannetajua asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, tunnet kaupungin palveluntarjoajat ja pystyt joustavasti löytämään sopivimmat ratkaisut yrityksen asiakaskohtaamisiin. Toivomme sinulta erinomaista tilannetajua ja käytöstä, huoliteltua ulkoasua sekä ehdotonta luottamuksellisuutta. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta lisäksi sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä ajantasaisia IT-taitoja. Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta assistentin monipuolisista työtehtävistä sekä soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi). Viihdyt arjen rutiinien parissa, mutta nautit myös työn vaihtelevuudesta sekä työsi kehittämisestä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen assistenttityön, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, viihtyisät ja modernit työtilat sekä asiantuntevan ja dynaamisen työyhteisön.
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5 mennessä kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huolellisesti valmisteltuihin lisäkysymyksiin vastaa keskiviikkona 16.5. klo 13-14 tai maanantaina 21.5. klo 9-10 rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola puh. 030 6090 513.