(Poistunut julkaisusta)

Tiimi teknisiä kiinteistönhoitajia Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Poistamme taloilta eräpäivän - haluatko mukaan ammattilaistiimiimme? Meillä on haussa Vantaalle

 

VIIDEN TEKNISEN KIINTEISTÖNHOITAJAN TIMANTTINEN TIIMI

 

Minkälaisesta pestistä on kyse? Työ sisältää pääasiassa monipuolisia kiinteistönhoidon teknisiä sisätöitä asuinkiinteistöissä (toivomme toki, ettet kavahda myöskään ulkoilmaa). Tiimillä on asiakaskohteena 67 asuinkiinteistöä Itä-Vantaan alueella. Töitä tehdään useimmiten arkisin päivävuoroissa, mutta tarpeen tullen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työssä on mahdollisuus päästä päivystysrinkiin, ja päivystysvuorolla olet valmis työhön kaikkina vuorokauden aikoina. Työ alkaa marraskuussa.

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kiinteistöalan pohjakoulutus, mutta ennen kaikkea kokemuksen kartuttama varma ote kiinteistönhoidosta. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöautomaatiosta, kiinteistötekniikasta tai sähköisistä huoltokirjoista. Koneajotaito ja mahdollisuus päivystystyöhön ovat suureksi eduksi. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis työskentelemään asiakasrajapinnassa palveluasenteen kera. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kohdillaan.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme koulutus- ja urakehitysmahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoidon palveluineen sekä sairauskassa. Tuemme vapaa-ajan liikuntaa ja kulttuuriharrastuksia henkilökuntakerhojemme kautta. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme hyvän työporukan kanssa.

 

Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ timanttisessa tiimissä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.10. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Joakim Åkers antaa sinulle mielellään lisätietoja arkisin (puh. 050 528 5930, joakim.akers@lassila-tikanoja.fi). Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan ensisijaisesti nettisivujemme kautta.