(Poistunut julkaisusta)

Tigrinjan kielen tulkki
Túlka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Sinustako Túlka-tulkki? Haemme joukkoomme osaavaa tigrinjan kielen tulkkia.

Etsimme ammattitaitoista tigrinjan kielen tulkkia, jolla on asioimistulkkauskokemusta ja joka haluaa hyödyntää uusinta teknologiaa, mobiilisovellusta, tulkkauksessa. Mobiilitulkkaus on uusi etätulkkauksen muoto, jossa käytetään älylaitteen sovellusta videoyhteyden kanssa.

Katsomme eduksi asioimistulkkauksen ammattitutkinnon, tulkki (AMK)- ja korkeakoulututkinnon toisessa tai useammassa työkielessä.

Työ sopii loistavasti sinulle, joka haluat ansaita joustavasti asioimistulkkausosaamisellasi ja tehdä töitä silloin, kun sinulle sopii.

Miten palvelu toimii?

Perinteisestä poikkeava Túlka-palvelu toimii näin: asiakas saa tulkkauspalvelua välittömästi ilman ajanvarausta lähettämällä tulkkauspyynnön mobiilisovelluksen kautta. Túlka-tulkit saavat tästä viestin. Heistä nopein poimii tulkkauspyynnön itselleen ja tulkkaa videon välityksellä. Uudenlaista, helppoa ja nopeaa!

Mikä Tulka Oy on?

Meidän tehtävänämme on mahdollistaa eri kieltä puhuvien ihmisten välinen vuorovaikutus. Uskomme ihmisten keskinäisen ymmärryksen olevan avaintekijä tulevaisuudessa, jonka varaan yhteiskuntarauhammekin rakentuu. Kehitämme työssämme uutta tulkkausteknologiaa ja -toimintamalleja, joilla asiakaskokemus paranee ja tulkkauspavelun toimittaminen tehostuu. Samalla luomme uutta markkinaa mahdollistamalla tulkkauksen nopeissa on-demand tilanteissa. Rakennamme ennakkoluulottomasti yhteistyötä alan johtavien toimijoiden kanssa.

Katso lisätietoja www.tulka.com

Tarjoamme sinulle

mukavan, aktiivisen tulkkiyhteisön

joustavan tavan työskennellä etänä, videon välityksellä

kilpailukykyisen palkan

mahdollisuuden kehittyä tulkkauksen ammattilaisena

Tule mukaan luomaan kanssamme tulkkauksen uutta aaltoa!

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi ja yhteystietosi mahdollisimman nopeasti järjestelmämme kautta.

Edellytykset työnsaannille: hyvä suomen kielen taito, hyvä tigrinjan kielen taito
Eduksi luettavat asiat: asioimistulkkauskokemus, tulkki (AMK)