(Poistunut julkaisusta)

Tig-hitsaajia komennustyöhön
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018

Kiinnostaako komennustyöt? Barona Kunnossapito Oy hakee kesän sesonkiin Tig-hitsaajia erilaisiin asennus- ja kunnossapitoprojekteihin niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Hakemukseen toivomme sinulta maininnan minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostaa sekä palkkatoiveen. Kerrothan myös hakemuksessasi osaamisestasi: hitsausmenetelmistä, materiaaleista ja ainevahvuuksista. Jos omaat voimassa olevat hitsausluokat, niin lisää niistä tiedot ja/tai lisää ne liitteeksi hakemukseen.

Ensimmäiset projektit alkavat huhti-toukokuun aikana. Tarjoamme hitsaajille monipuolisia projektitöitä komennustyönä ja järjestämme tarvittaessa majoituksen työmaan läheisyydestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteen pituus määräytyy projektin keston mukaan.

Jos olet kiinnostunut komennustöistä, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemus sähköpostilla anssi.pekkarinen@barona.fi otsikolla "tig-hitsaajia komennustyöhön". Olemme sinuun yhteydessä, kun meillä on osaamistasi vastaava projekti tiedossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624