(Poistunut julkaisusta)

TIG-hitsaajia (Kanta-Häme)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Hamme asiakasyrityksellemme

TIG-HITSAAJIA (Kanta-Häme)

Etsimämme hakijat omaavat kokemusta TIG-hitsauksesta ja ovat itsenäiseen työhön kykeneviä osaajia. Hitsattavia materiaaleja on useita, joten monipuolinen kokemus erilaisista tehtävistä on hyödyksi työssä. Eduksi haussa katsotaan voimassa olevat luokat, mutta oikean henkilön löytyessä ne on myös mahdollista suorittaa työsuhteen alussa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa: www.temp-team.fi - Löydä töitä - TIG-hitsaajia (Kanta-Häme). Lisätietoja tehtävästä: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.