TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme asiakkaallemme ETH Groupille Euraan ja sen ympäristökuntiin TIG-hitsaajaa.

ETH Group on yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista teollisuuden ja voimalaitosten asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä.

Työnkuvaus:
Työ sisältää kohteesta riippuen monipuolisesti kunnossapidon TIG-hitsausta. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta TIG-hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi työkokemus kunnossapidosta ja voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksesi työssä. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana. Edellytämme valmiutta liikkuvaan työhön. Suoritat hitsauksia pääasiassa Satakunnan alueella.

Lisäksi odotamme sinulta:
- hyvää piirustusten ja isometrien lukutaitoa
- vankkaa kokemusta TIG-hitsauksesta
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja
- valmiutta liikkuvaan työhön

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä ETH Groupin kirjoille joko heti tai määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään ETH Groupin tiloissa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan! Huom. Kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, TIG, TIG-hitsaus, TIG-hitsaaja, konepaja, teollisuus, päivätyö, liikkuva työ

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot