TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Varsinais-Suomen alueelle TIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työ sisältää kohteesta riippuen monipuolisesti kunnossapidon TIG-hitsausta. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta TIG-hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi työkokemus kunnossapidosta ja voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksesi työssä. Työtä tehdään päivävuorossa. Edellytämme valmiutta liikkuvaan työhön.

Lisäksi odotamme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- hyvää piirustusten ja isometrien lukutaitoa
- voimassa olevia tulityö- ja työturvallisuuskortteja
- vankkaa kokemusta TIG-hitsauksesta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, TIG, TIG-hitsaus, TIG-hitsaaja, konepaja, teollisuus, päivätyö, liikkuva työ, Varsinais-Suomi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot