(Poistunut julkaisusta)

TIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Sulaako rosteri käsittelyssäsi kuin jäätelö kesäauringossa? Hitsaatko TIG:illä yhtä hyvin kuin Kinnusen Kimmo aikanaan heitti keihästä? Oletko vailla kivempaa duunia, vaihtelua tai kenties hommia lomautuksen ajaksi? Jos vastasit johonkin kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme TIG-hitsaajaa kesän ajaksi asiakkaallemme Äänekoskelle. Asiakkaamme on muutaman kymmenen vuotta alalla toiminut metallintyöstön ammattilainen, jonka tuotteisiin kuuluvat mm. laadukkaiden paineastioiden valmistus.

Työpäiväsi Työtä tehdään päivävuorossa arkipäivisin. Hitsaat TIG:illä rosterista ja haponkestävästä yrityksen tuotteita kuvien mukaan. Työpäiväsi kuluu pääosin pajalla mukavien työkavereiden kanssa, mutta työtä tehdään myös asiakkaiden tiloissa lähialueilla. Oman työnjäljen laadun tarkkailu on myös tärkeä osa laadunvarmistusprosessia.

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta TIG-hitsaajana
  • Voimassa olevia hitsausluokkia putkelle
  • Hyvää käsialaa TIG-hitsauksessa
  • Kuvanlukutaitoa
  • Reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä oman työn arvostamista
  • Voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä saat hyvät työvälineet ja mukavat tilat työsi tueksi. Mukava työporukka takaa viihtymisen ja työhön saat hyvän alkuperehdytyksen. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka ja työsuhteessasi noudatetaan teknologiateollisuuden tessiä.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan, ja joka edelleen jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien hitsaajan löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Elina Forssell

040 7069967 / elina.forssell@workpower.fi