(Poistunut julkaisusta)

Tig-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TIG-hitsaajaa Vantaalle. Asiakkaamme on yli 60 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Sillä on myös yli 20 vuoden kokemus laserhitsauksen ja -leikkauksen hyödyntämisestä suunnittelussa ja valmistuksessa.

Työn kuvaus

Työtä tehdään päivävuorossa. Hitsattavat tuotteet ovat ruostumaton teräs sekä alumiini ja ainevahvuudet ovat 1,5mm:stä ylöspäin. Viikottainen työaika on 37,5h. 

Työn edellytykset

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta Tig-hitsauksesta sekä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta. Toivomme hakijalta hyvää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta sekä motivoitunutta asennetta. Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn siisteissä toimitiloissa. Työssä pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa metallitekniikan työtehtävissä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena vuokrasuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme omille kirjoille.

Hakuprosessi

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi