(Poistunut julkaisusta)

TIG-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Laitilaan ammattitaitoista TIG-hitsaajaa.

Työnkuvaasi kuuluu erilaisten kappaleiden hitsaus piirustusten mukaan. Sinulla on kokemusta vastaavasta hitsauksesta ja alan koulutus. Lisäksi sinulla on voimassaoleva työturvakortti. Voimassaolevat hitsausluokat eivät ole välttämättömiä, mutta ne katsotaan eduksesi.

Lisäksi toivomme:
- oma-aloitteisuutta
- tarkkaa työnjälkeä ja vastuullisuutta
- hyviä tiimityöskentelytaitoja
- suomen tai englannin kielen taitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ tehdään pääasiassa 2-vuorossa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta asiakkaalla on pitkäaikainen tarve. Sinulla on siis mahdollisuus päästä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen.

Lähetä hakemuksesi pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa: 
HR-konsultti Elina Hyvärinen,
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, TIG, kokoaikatyö