(Poistunut julkaisusta)

TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään TIG-hitsaajaa

Työnkuvaus ja vaatimukset

Säiliöiden sekä korkealaatuisten teräsrakenteiden hitsausta haponkestävälle sekä kirkkaalle materiaalille.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta tullut ammattitaito tig-hitsauksesta. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Tulityökortti ja voimassa olevat luokat vaaditaan myös. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Mitä tarjoamme?

Asiakkaamme on menestyvä yritys, joka tekee laadukasta alihankintaa teollisuuteen. Saat mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Kuinka hakea?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae jo tänään oheisesta linkistä! Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi, 0407069967