(Poistunut julkaisusta)

TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään TIG-hitsaajaa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa työpanostasi arvostetaan sekä saat haastaa itseäsi. Työnkuvaan kuuluu putkirakenteiden hitsausta haponkestävälle sekä kirkkaalle materiaalille.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta tullut ammattitaito tig-hitsauksesta. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Tulityökortti ja voimassa olevat luokat ovat eduksi, mutta ei välttämättömät. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Hae jo tänään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi