(Poistunut julkaisusta)

Tig -hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Orimattilaan TIG-hitsaajaa.

Sinulla on alan koulutus, tai työkokemuksen kautta tullutta ammattitaitoa Tig-hitsaamisesta. Osaat lukea kuvia hyvin ja työnjälkesi on laadukasta. Toivomme sinulta innokasta asennetta ja ammattitaitoista työotetta. Tulityökortti ja voimassa olevat luokat luetaan eduksesi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi