(Poistunut julkaisusta)

Tig-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TIG-hitsaajaa Vantaalle.

Asiakkaamme on yli 60 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Sillä on myös yli 20 vuoden kokemus laserhitsauksen ja -leikkauksen hyödyntämisestä suunnittelussa ja valmistuksessa.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta Tig-hitsauksesta sekä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta. Hitsattavien materiaalien ainevahvuudet ovat 1,5mm:sta alkaen. Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat tulityökortti ja työturvakortti. Työtä tehdään päivävuorossa. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena vuokrasuhteena, jonka jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaamme omille kirjoille.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta!

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi