(Poistunut julkaisusta)

TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TIG-Hitsaajaa.

Asiakkaamme on yli 40 vuoden kokemus rakennus-, automaatio- ja maatalousteollisuuden levytöistä sekä suunnittelu että valmistuspuolelta.

Hakijalta edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta TIG-hitsauksesta. Eduksi luetaan kokemus metallitöistä. Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti. Odotamme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työsuhde alkaa ensin määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi