(Poistunut julkaisusta)

TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakkaallemme Jyväskylään TIG-hitsaajaa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa työpanostasi arvostetaan sekä saat haastaa itseäsi. Työnkuvaan kuuluu putkirakenteiden hitsausta haponkestävälle sekä kirkkaalle materiaalille.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta tullut ammattitaito tig-hitsauksesta. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Tulityökortti ja voimassa olevat luokat ovat eduksi, mutta ei välttämättömät. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi