(Poistunut julkaisusta)

TIG-Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TIG-hitsaajaa Järvenpäähän.

Asiakkaamme erikoisosaamista on vaativien ohutlevytyotteiden ja komponettien valmistaminen puhdastiloihin ja elintarviketeollisuuteen.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta Tig-hitsauksesta sekä valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Hitsattavien materiaalien paksuus on 1,5mm:sta alkaen. Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat tulityökortti ja työturvakortti. Etsimämme hakija osaa toimia joustavasti ja pitkäjänteisesti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa.

Vastineeksi tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja mukavan työporukan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Lisätietoja tarvittaessa:

Toimialapäällikkö Reeta Asikainen, reeta.asikainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi