(Poistunut julkaisusta)

Tig-hitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Halton Goup on Suomessa vuonna 1969 perustettu, maailman johtava sisäilmastoratkaisujen toimittaja vaativiin erikoisympäristöihin. Yhtiö kehittää ja toimittaa ratkaisuja kaupallisista ja julkisista kiinteistöistä terveydenhuoltoon ja laboratorioihin, ammattikeittiöihin ja ravintoloihin sekä laivoihin ja energiantuotantoympäristöihin. Haltonin tavoitteena on luoda käyttäjilleen turvallisia, mukavia ja työskentelyä tehostavia sisäympäristöjä, jotka ovat elinkaareltaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia ja energiatehokkaita. 

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisiaTIG-hitsaajia Lahteen.

Tehtävässä vaaditaan alalle sopivaa koulutusta tai aiempaa kokemusta TIG-hitsauksesta, ensisijaisesti rosteri-hitsauksesta.

Työskentelet modernien teollisuuden parissa. Hitsauksen lisäksi työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi kokoonpanotehtävät, joten esimerkiksi sähköalan osaaminen/ tuntemus on eduksi.

Omalla osaamisellasi voi myös paljon vaikuttaa työtehtäviisi.

Mikäli hallitset englanninkielen, on mahdollista myös osallistua asennus- ja käyttöönottoprojekteihin ulkomaan kohteissa. 

Hakemamme henkilö omaa itsenäisen ja ahkeran työskentelyotteen, saa aikaan siistiä ja tarkkaa työjälkeä ja on aidosti motivoitunut oppimaan ja kehittymään tehtävässä.

Työsuhde käynnistyy määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta sopivalla osaajalla on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Mikäli olet hakemamme osaaja, jätäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivujemme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.