(Poistunut julkaisusta)

TIG-Hitsaaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme asiakkaallemme Vantaalle

TIG-HITSAAJIA OHUTLEVYHITSAUKSEEN (ainevahvuus noin 0,8-3,0)

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyönä, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että osaat lukea työpiirustuksia ja sinulla on kokemusta RST:stä valmistettavien tuotteiden hitsaamisesta ja kokoonpanosta.

Työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksi. Lisätietoja asiakasyrityksestämme: http://www.highmetal.fi/

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella:

anniina.kinnunen@sol.fi

Haethan tehtävään mahdollisimman pian sähköisellä hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut