(Poistunut julkaisusta)

TIG-hitsaaja Tokap Servicelle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Etsimme nyt Tokap Servicelle Vantaalle osaavaa TIG-hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tokap Service on perheyritys, joka tarjoaa kunnossapitopalveluita teollisuuden eri aloille pääosin Uudenmaan alueella. Yrityksellä on tällä hetkellä meneillään vahva kasvu ja tästä syystä tarvitsevat hitsaajaa aloittavaksi mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus

Työssä hitsaat TIG:illä rosteria pääosin asiakkaamme toimipisteellä, mutta ajoittain myös heidän asiakkaillaan. Työhön sisältyy myös muita avustavia metallipuolen tehtäviä. Viikottainen työaika on 40 tuntia.

Työn edellytykset

Edellytämme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa osaamista TIG-hitsaamisesta mm. hyvän käsialan muodossa. Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta ja motivoitunutta asennetta sekä tarkkuutta. Tokap Service arvostaa työntekijöissään vastuuntuntoisuutta ja rehellisyyttä. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy silmää työn ohella tapahtuvaan asiakaspalveluun ollessasi asiakkailla käymässä, vaikka työ tapahtuukin pääosin pajalla. Töiden alkaessa sinulla tulee olla voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen ja täysipäiväisen työn mukavassa työporukassa vaihtelevissa työtehtävissä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Tokapilla on reilu ja kannustava työporukka. He pyrkivät ylläpitämään viihtyisää työilmapiiriä ja järjestävätkin esimerkiksi useita yhteisiä virkistystapahtumia vuoden aikana.

Kiinnostaako Tokap Service työnantajana lisää? Oheisella videolla pääset tutustumaan Tokapiin työpaikkana myös työntekijöiden näkökulmasta! Katso video klikkaamalla tästä.

Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Mikäli koet, että tämä olisi sinulle sopiva työtehtävä, niin laitathan hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.00. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi 

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: TIG-hitsaaja, hitsaaja, hitsaus