(Poistunut julkaisusta)

TIG hitsaaja (rosteri + alumiini)
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

TIG HITSAAJAA

Oletko jo jonkinverran kokemusta omaava tig-hitsaaja valmiina uusiin haasteisiin? Tarjolla olisi sopivasti haastava ja motivoiva työ mukavassa työporukassa tuotantolaitoksessa. Olemassa olevat hitsausluokat lasketaan toki eduksi mutta luokkien puuttuessa on ne mahdollista ajaa myös työpaikalla. Kyseessä on vakituinen työ ja haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana. Mikäli siis kiinnostuit niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan tai soita Anniinalle joka kertoo paikasta lisää.

Rekrydiili on täyden palvelun henkilöstötalo, jossa olemme aidosti läsnä työntekijöitämme varten. Arvostamme työntekijöidemme työpanosta ja kuuntelemme heidän toiveitaan ja tavoitteitaan. Tarkoituksenamme on löytää jokaiselle se unelmaduuni.

Välitämme työntekijöitä - Välitämme työntekijöistä!

#arvot #yhdessä #sinuavarten

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Anniinaan p. 050 351 1811 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.