(Poistunut julkaisusta)

TIG-hitsaaja, pikahaku
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista TIG-hitsaajaa Vantaalle. Asiakkaamme on yli 60 vuoden ajan erikoistunut kehittämään ja valmistamaan ruostumattomasta ohutlevystä prosessilaitteita ja komponentteja teollisuuden eri aloille. Sillä on myös yli 20 vuoden kokemus laserhitsauksen ja -leikkauksen hyödyntämisestä suunnittelussa ja valmistuksessa.

Työpäiväsi Teet työtä päivävuorossa klo. 7-15:30. Hitsattavat tuotteet ovat ruostumaton teräs sekä alumiini ja ainevahvuudet ovat 1,5mm:stä ylöspäin. Viikottainen työaika on 37,5h. 

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta ja kokemusta TIG-hitsaamisesta
  • Motivaatiota kehittyä ja ahkeraa asennetta
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kuvanlukutaitoa
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit töiden alkaessa
  • Eduksi katsomme kokemuksen metallialan kokoonpanotöistä

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn siisteissä toimitiloissa. Työssä pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa metallitekniikan työtehtävissä kannustavassa työyhteisössä.Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: Hitsaaja, tig-hitsaaja, levyseppähitsaaja