(Poistunut julkaisusta)

TIG-hitsaaja, 11 hlöä, Laitila
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme teknologia-alan asiakkaallemme TIG-hitsaajia / asentajia Laitilaan.

Työtä tehdään yrityksen tiloissa kolmella eri työmaalla.

Sinulla voi olla jo muutamien vuoden työkokemusta hitsaustöistä, tai olet vasta aloitteleva tekijä. Arvostamme metallialan perustutkintoa ja muuta alan harrastuneisuutta. 

Edellytämme voimassaolevia TIG-hitsausluokkia, työturvallisuuskorttia, tulityökorttia, hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Laitathan hakemuksesi heti, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä puh. 0505495000.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.