(Poistunut julkaisusta)

Tietoyhteistyöyksikön päällikkö
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Haemme Helsinkiin Ilmalaan seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle

TIETOYHTEISTYÖYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

Me tietoyhteistyöyksikössä vastaamme pääkaupunkiseudun yhteisten rekisteri- ja paikkatietojärjestelmien ja -palveluiden sekä tietotuotteiden hallinnoinnista, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä tietojen käytön edistämisestä. Tuotamme myös Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen prosessien edellyttämää yhteistä seuranta- ja paikkatietoa sekä vastaamme HSY:n yhteisistä paikkatietojärjestelmistä ja avoimen datan tuotannon prosesseista. Toteutamme seudullista tietoyhteistyötä laajassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Toimit kaupunkiseudun tietoyhteistyötehtävien parissa innovatiivisessa työyhteisössä. Yksikön päällikkönä: 

  • vastaat yksikön esimiestyöstä ja asiantuntijoiden työn johtamisesta
  • osallistut tulosalueen johtoryhmätyöhön sekä yhteiseen kehittämiseen  
  • ymmärrät digitaalisen kehityksen mahdollisuudet ja osaat luotsata digitalisaatiota hyödyntämällä erilaisia edelläkävijyyden ratkaisuja 
  • näet jatkuvan kehityksen mahdollisuudet toiminnan kehittämisessä. 

Edellytämme: 

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
  • kokemusta esimiestyöstä 
  • tietoyhteistyöyksikön tehtäviin liittyvää kokemusta ja syvällistä osaamista 
  • hyviä esimies-, verkostoitumis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja. 

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa. Meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs tulosaluejohtaja Silja Huuhtanen, puh 040 836 9198, to 12.11. klo 15–17 ja tulosaluejohtaja Irma Karjalainen, puh. 045 6577 990, ke 25.11. klo 12–13.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään viimeistään 29.11.2020.

Käy katsomassa Meillä töissä -Instagram-tililtämme, millaisia töitä meillä tehdään. Meillä töissä | HSY