(Poistunut julkaisusta)

Tietoverkkoasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Etsimme asiakasyrityksellemme tietoverkkoasentajaa pk-seudulle. Työtehtäviisi kuuluu mm. tietoverkkojen asennukset, sähköasennukset, konesaliratkaisut sekä teleasennukset. 

Etsimällämme henkilöllä on monipuolista osaamista tietoverkkoasennuspuolesta sekä sähköasennuksista. Asiakkainasi tulee olemaan yrityspuolen asiakkaita ja kohteet sijaitsevat PK-seudulla. Asiakasyrityksemme tekee vahinkosähköistyksiä, automatiikkaan liittyviä projekteja sekä automaattisia sähkön vaihtokoteloiden laittoja. Pääset siis mukaan erittäin monipuolisiin työtehtäviin ja kehittymään. 

Palkan lisäksi saat ruokarahan ja matkakorvauksen. B-ajokortti ja oma auto on välttämätön. 

Edellytämme lisäksi voimassaolevia sähkö- ja työturvakortteja.

Hitsaus tapahtuu valokuituhitsauslaitteella. DALI-ohjelmien kokemus sekä elektroniikkapuolen kokemus olisi plussaa. 

Kiinnostuitko? Älä epäröi jättää hakemusta! Lisätietoa saat arkisin klo 9 - 15 numerosta  040 689 3200.