(Poistunut julkaisusta)

Tietovarastoinnin asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Tietovarastoinnin ammattilainen - Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Yksi osa elämänturvastrategiaamme on datan ja tiedon hallinta sekä ketterä hyödyntäminen. Me LähiTapiolassa kehitämme aktiivisesti uusia ratkaisuja ja menetelmiä tiedon hyödyntämiseen ja tarvitsemme siksi lisää voimaa tietovarastointikyvykkyytemme vahvistamiseksi.

Haemme nyt kokenutta tietovarastoinnin asiantuntijaa

Tulet olemaan keskeinen henkilö LähiTapiolan datajohtamistiimissä toimien keskitetyn tietovarastomme omistajana (Product Owner). Tehtävässäsi tulet hallitsemaan tietovaraston sisältöä ja ohjaamaan sen kehittämistä erityisesti datan näkökulmasta. Osallistut itse myös aktiivisesti tiedon sekä tietovirtojen määrittelyyn ja mallintamiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä BI-toiminnon vetäjän, liiketoiminta- ja tietoasiantuntijoiden, tietovarastokehittäjien, tietovaraston hyödyntäjien sekä IT-arkkitehtien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta

  • Omaat usean vuoden kokemuksen datalähtöisestä tietovarastokehittämisestä.
  • Hallitset tietovarastokehittämiseen liittyvät menetelmät ja yleiset käytännöt (mm. Data Vault, dimensiomallit, referenssidatan hallinta, jne.).
  • Olet tottunut toimimaan datan yhteydessä myös käsitteellisellä tasolla.
  • Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot.
  • Korkeakoulututkinto sekä kokemus vakuutustoimialalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan työporukan sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa apulaisjohtaja Juha-Pekka Hanhela, puh. 0405268131 (Ti 11.8. klo 13.00 – 14.00 ja ti 18.8. klo 13.00 – 14.00) / juha-pekka.hanhela@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.