(Poistunut julkaisusta)

Tietovarastoasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua energian tuotannosta kiinnostunutta

TIETOVARASTOASIANTUNTIJAA

Tulet tehtävässäsi merkittävällä panoksella vahvistamaan Helenin tiedolla johtamista. Päävastuullasi on Helenin tietovaraston ja raportoinnin kehittäminen yhdessä liiketoimintojen kanssa. Olet vahvassa yhteistyössä liiketoimintojen ja toimittajien kanssa tietovarasto- ja raportointiasioissa sekä etsit parhaita ratkaisuja raportointitarpeiden täyttämiseen. Helenin tietovaraston keskus on Microsoft SQL-tietokanta, jossa olevia tietoja jalostetaan Helenin liiketoimintojen käyttöön. Lähdejärjestelminä ovat mm. tuotannon, energiamarkkinan ja talouden järjestelmät.

Sinulla on osaamista tietovarastoinnista, niin kehitys- kuin ylläpitonäkökulmasta, sekä laajaa osaamista raportoinnin teknisistä toteutuksista. Olet kenties toiminut aikaisemmin tuotannon, energiamarkkinoiden tai energia-alan yrityksissä. Talousraportointi ja liiketoiminnan analytiikka eivät myöskään ole sinulle vieraita aihepiirejä. Hallitset erilaisia raportointijärjestelmiä ja -työkaluja, esimerkiksi Microsoft Reporting Services, PowerBi tai Qlik Sense -ratkaisut.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (tai vastaavat tiedot) sekä soveltuvaa työkokemusta. Omaat vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvän suomen ja englannin kielen osaamisen. Olet innostunut uuden teknologian tuomista mahdollisuuksista etkä pelkää uusia haasteita. Arvostamme aloitteellista, päämäärätietoista asennetta sekä kokemusta ketteristä toimintatavoista järjestelmien kehittämisessä.

Tehtävässä pääset osaltasi mahdollistamaan liiketoimintamme jatkuvan kehittymisen, kasvun ja menestyksen ja se tarjoaa erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Panu Oksmanilta (p. 040 590 0000), parhaiten tavoitettavissa 9.5 15-17 ja 14.5 14-17.

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, viimeistään 20.5.2018.