(Poistunut julkaisusta)

Tietovarastoasiantuntija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme tietovarastoasiantuntijaa Tietohallinnon kahdeksan hengen Data ja raportointi –tiimiin. Työssäsi vastaat tietovaraston suunnittelusta, kehittämisestä, ylläpidosta ja hyödyntämisestä. Työskentelet tiiviisti kollegoidesi sekä sovelluskehityksen ja liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Esimiehenäsi toimii kehityspäällikkö.

Odotamme sinulta SQL-kielen osaamista ja ymmärrystä relaatiokannoista sekä soveltuvaa tietotekniikan koulutusta. Viihdyt hyvin ketterässä tekemisessä. Aikaisempi kokemus tietovarastointi- ja raportointihankkeista on eduksi. Käytämme kehitystyössä pääsääntöisesti Informatica, SAS, Teradata, ErStudio ja Microsoft Power BI / SSRS -teknologioita. Kokemus näistä tai vastaavista välineistä on tarpeen, mutta tarvittaessa koulutamme sinut käyttämiimme työvälineisiin.

Tarvitset työssäsi hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. Olet positiivinen, kehittämisorientoitunut ja oma-aloitteinen työkaveri, jolla on halua tarttua asioihin ja ratkaista ongelmia. Ymmärrät palveluhenkisyyden merkityksen työssäsi ja pystyt pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet nykyaikaisissa toimitiloissa hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustassa.

Hae tehtävään nopeasti, kuitenkin viimeistään maanantaihin 26.3. mennessä täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Jukka Peltonen p. 050 386 6475.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi