(Poistunut julkaisusta)

Tietovarastoarkkitehti / Data Analyst
Delta Motor Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää Deltan tietojärjestelmiä tukemaan liiketoimintaamme parhaalla mahdollisella tavalla.  Vastuualueenasi on Tietovarastokehitys, BI ja raportointi sekä datastrategian kehittäminen. Tärkeä osa työtäsi on toimia suorassa yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja aktiivisesti etsiä uusia mahdollisuuksia auttaa liiketoimintamme tehokkuuden kehittämisessä datan avulla. Työssäsi toimit myös yhdessä kehityskumppaneiden kanssa ohjaten heidän työskentelyään.

Odotamme sinulta alalle sopivaa koulutusta, vahvaa näkemystä tietovarastojen kehittämisestä, erinomaista yhteistyökykyä, palvelualttiutta sekä kykyä avata tekniset asiat liiketoiminnan ymmärtämään muotoon. Sinulla on aikaisempaa kokemusta Business Intelligence –järjestelmistä, SQL-tietokannoista ja järjestelmä- sekä dataintegraatioista. Toimit hyvin ryhmässä ja olet asiakaspalvelun ammattilainen.

Seuraavat järjestelmät, välineet ja toimintatavat ovat sinulle ainakin osittain tuttuja:

  • Data Warehouse / Integration Services / PowerBI / MS SQL Server
  • Data- ja Järjestelmäintegraatiot
  • Raportointijärjestelmät / Reporting Services
  • Toiminnanohjausjärjestelmät

Tarjoamme sinulle positiivisen työilmapiirin, mukavat työkaverit sekä itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Olli Salminen. 040-5500612. Lähetä hakemuksesi 16.9.2019 mennessä tästä linkistä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.