(Poistunut julkaisusta)

Tietovarasto-/tietokanta-asiantuntija
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Oletko kokenut tietovarasto-/tietokanta-asiantuntija?

Kehität ja toteutat analytiikkatiimissämme sisäistä ja ulkoista raportointia yhteistyössä liiketoimintavastaavien ja yhteistyökumppanien kanssa. Kehität ja ylläpidät tietovarastoa ja datan elinkaaren hallintaa, ja kehität tietoarkkitehtuuria osana järjestelmäkehitystämme.

Hallitset relaatiotietokannat (esim. Oracle) ja SQL:n ja käytät sujuvasti Power BI:tä ja MS Exceliä. Dokumentoit työsi ja sen tulokset selkeästi niin, että niitä ymmärtääkseen ei tarvitse olla ICT-ekspertti. Osaat toimia itseohjautuvasti, hallita omaa ajankäyttöäsi usean eri tehtäväkokonaisuuden välillä, ja työskentelet tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti. Arvostat hyvää työyhteisöä, yhteen hiileen puhaltamista ja tiimityötä.

YTK tarjoaa sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, jossa katsotaan eteenpäin, suunnitellaan, testataan ja välillä kokeillaankin. Sopivankokoinen ja ketterä organisaatio antaa vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toimipaikkamme ovat Loimaalla ja Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Etätyömahdollisuudet ovat laajat. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeellamme 15.1.2021 mennessä.