(Poistunut julkaisusta)

Tietotyön asiantuntija (Microsoft O365 -pilvipalvelut)
Tahto Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

HALUAISITKO ALOITTAA SYKSYLLÄ UUDESSA HUIPPUDUUNISSA?

Me Tahdolla ajattelemme, että hyvä IT on ihmisiä varten, ei toisinpäin. Ymmärrämme, että IT ei ole irrallinen saarekkeensa vaan hermoston tavoin osa kaikkia liiketoiminnan osa-alueita. Siksi suunnittelemme ratkaisuja, jotka vastaavat käyttäjien tarpeisiin ja jotka rakennetaan alusta lähtien kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti: skaalautuviksi ja kustannustehokkaiksi. Katsomme asiakkaidemme organisaatioita kokonaisuutena, aidosti kiinnostuneena.

Samalla mentaliteetilla suhtaudumme myös työntekijöihimme. Pienessä ja matalaportaisessa yrityksessä jokaisen panos merkitsee ja näkyy eikä huku byrokratian rattaisiin. Jokaisen työntekijän taitopaletti tulee osaksi kokonaisuuttamme ja vie meitä eteenpäin. Olemme kasvava yritys, jolla on suuret haaveet. Haluamme tehdä merkityksellistä työtä ja yhteisesti määrittämämme missio kuuluu ”Minä autan sinua onnistumaan työssäsi!”. Toteutamme missiotamme päivittäin asiakkaidemme kanssa, mutta myös sisäisesti.

Olemme määritelleet IT-palvelukumppanin roolin uusiksi. Perinteinen IT-kumppani on tehnyt työnsä, kun laitteet ja lisenssit on hankittu. Uuden ajan IT-kumppanin työt vasta alkavat siitä. Olemme muuttaneet IT-kumppanin roolin passiivisesta palvelutoimittajasta yrityksesi strategiseksi kumppaniksi. Kehitämme asiakkaan liiketoimintaa, toimintamalleja ja ihmisiä kuin omaamme. Tutustu meihin tarkemmin

Toimistotyön kehittäminen on yksi keskeisimmistä osa-alueista, jolla haluamme parantaa asiakkaidemme arkea. Etsimme nyt innostunutta ja innostavaa tietotyön asiantuntijaa, jolla on osaamista Microsoftin Office 365 -tuotteista, erityisesti SharePoint Online- ja Teams-palveluista. Tehtävänäsi on vetää asiakkaidemme muutosprojekteja ja kehittää toimistotyömalleja hyödyntäen Microsoftin kollaboraatiotyökaluja. Tietotyön tiimimme on vastuussa ToimistoLean -palvelustamme, jossa muun muassa analysoimme asiakkaamme työtapoja, määritämme uusia toimintamalleja sekä toteutamme niiden pohjalle tietotyön uusia malleja tukevat uudet tekniset ratkaisut. Tehtäviisi kuuluu myös tukea asiakasta työkalujen käyttöönotossa ja kouluttaa asiakkaan henkilöstöä.

Työn keskiössä on aina asiakas, joten aito kiinnostus asiakastyötä kohtaan on edellytys työn ansiokkaalle hoitamiselle. Työotteeltasi olet tarkka ja sinnikäs tekijä, jolle on tärkeää löytää ratkaisu ongelmiin. Toivomme, että sinulla on jo näkemystä siitä, miten nykyaikaisilla teknisillä ratkaisuilla voidaan tehostaa tietotyötä. Osaat hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti hoitaessasi projekteja vastuullisesti ja itsenäisesti alusta loppuun aina kartoituskäynneistä tekniseen toteuttamiseen sekä kouluttamiseen asti. Kehitys- ja sparrauskaverina toimii tietotyön tiimimme. Toivomme, että pystyt hahmottamaan nopeasti asiakkaidemme toimintamalleja ja liiketoimintaa IT:n näkökulmasta ja tarjoamaan kehitysideoita.

Toivomme sinulta:

  • Relevanttia työkokemusta ja osaamista Microsoft O365 -työkaluista (erityisesti SharePoint, Teams)
  • Kykyä kohdata ihmiset ihmisinä ja löytää ratkaisu erilaisten ihmisten ja organisaatioiden ongelmiin
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Ymmärrystä projektityöskentelyn perusperiaatteista
  • Kiinnostusta itsesi, oman työtehtäväsi ja koko organisaation kehittämiseen

Haemme tekijöitä sekä Helsingin että Kuopion toimipisteisiimme.

Tarjoamme sinulle erinomaiset puitteet tutustua eri alojen yritystoimintaan ja kehittää niiden toimintaa. Perehdytämme sinut työhön ja vauhtiin päästyäsi sinulla on tukenasi asiantunteva ja kokenut tiimi. Työtehtäväsi ei ole kiveen hakattu, vaan voit itse olla vaikuttamassa työnkuvasi muokkautumiseen omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Koska yksityiselämän ja työn tasapaino on meille tärkeää, tarjoamme henkilöstöllemme joustavat työskentelymahdollisuudet. Tuemme työhyvinvointia tarjoamalla henkilöstölle muun muassa erinomaiset terveydenhuollon palvelut, virikeseteleitä, hierontakäyntejä ja yhteisiä aamupaloja.

Onko tämä sinun paikkasi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si mielellään pdf-muodossa heti tai viimeistään 31.7.2019 osoitteeseen toihin@tahtogroup.fi. Täytämme tämän huippupaikan heti oikean tekijän löydettyä, joten otahan yhteyttä pikaisesti!

Kysy rohkeasti lisää!

Sanni-Kaisa Miettinen
Tietotyön asiantuntija, Partner
+358 40 722 73328
sanni-kaisa.miettinen@tahtogroup.fi
LinkedIn