(Poistunut julkaisusta)

Tietoturvavastaava
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme Työllisyysrahastoon Tietoturvavastaavaa

Tietoturvasta vastaavana asiantuntijana vastaat Työllisyysrahastossa teknisen ja hallinnollisen tietoturvan kehittämisestä sekä tietoturvan toteuttamisesta. Edistät rahaston riskienhallintaa tietoturvallisuuden näkökulmasta ja koordinoit niihin liittyviä työtehtäviä sekä kehität menetelmiä ja välineitä yhteistyössä Työllisyysrahaston muiden vastuuroolien kanssa.

Tietoturvavastaavana tuotat jatkuvaa tietoturvallisuuden tilannekuvaa rahaston riskienhallinnan edellyttämällä tavalla. Vastaat tietoturvallisuuteen liittyvien häiriöiden hallintaprosessin kehittämisestä ja palvelujen tietoturvavalvonnan prosesseista ja niiden kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluu mm. toteuttaa tietoturvaan ja tietoturvariskien hallintaan liittyviä tehtäviä ja suunnittelutoimia, auttaa ja ohjeistaa, kehittää ja kouluttaa sekä osallistua kehittämisprojekteihin ja palvelutuotantoon tarvittaessa.

Tärkeänä osana työtäsi on Työllisyysrahaston henkilörekisterien tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja käytettävyyden varmistaminen tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimenpitein yhteistyössä tietosuojavastaavamme kanssa.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos sinulla on käytännön kokemusta tietoturvajohtamisesta sekä teknologian että ihmisten ja prosessien näkökulmasta sekä näyttöä tietoturvan kehityshankkeiden menestyksellisestä läpiviemisestä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on:

  • Kokemusta tietoturvapäällikön tai -asiantuntijan tehtävästä päävastuullisessa roolissa
  • Hyvä ymmärrys tietoturvariskeistä ja niiden hallinnasta
  • Hyvä ymmärrys tietosuojan vaatimuksista tietoturvan suhteen
  • Hyvät yhteistyö-, dokumentointi- ja kommunikointitaidot
  • Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai sitä korkeampi koulutus
  • Kykyä kehittää tietoturvallisuusriskien hallintaa strategian mukaisesti
  • Kokemusta tietoturvastandardien (ISO27001, ISO27002, Katakri) implementoinnista organisaatioon

Lisäksi odotamme:

  • ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa toimintatapaa
  • kykyä kehittää toimintamalleja

Liity joukkoon

Tervetuloa asiantuntijoiden joukkoon monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Virpi Halme kertoo sinulle mielellään lisää. Virpin tavoitat puhelimitse numerosta 041 533 1376 maanantaina 8.7.2019 klo 14.00-16.00, torstaina 11.7.2019 klo 9.00-10.30 tai tiistaina 6.8.2019 klo 8.30-10.00.

Voit hakea tehtävää 7.8.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!