(Poistunut julkaisusta)

Tietoturvatestaaja
Sogeti Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme tietoturvatestaukseen ja laadunvarmistukseen intohimoisesti suhtautuvaa tietoturvatestaajaa!

Tietoturvatestaajana pääset mukaan auttamaan asiakkaitamme parantamaan sovellusten tietoturvaa. Sinulla on perustason osaaminen sovelluskehityksestä sekä tietoturvasta. Kokemus tietoturvatyökaluista (kuten Burp Suite) sekä yleisimmistä haavoittuvuuksista (mm. OWASP Top 10) katsotaan eduksi.

Sogetin kyberturvapalveluihin kuuluu tällä hetkellä mm. sovellusten ja järjestelmien tietoturvatestausta ja -arviointia, sekä tietoturvakonsultointia. Globaali kyberturvaneuvontapalvelumme avustaa projekteissa ja tukee tietoturvaprosessien rakentamista niin tietoteknisissä kuin hallinnollisissa asioissa. Tekniset hankkeet voivat sisältää mm. tietoturvakonsultointia sovellus- ja järjestelmäarkkitehtuurien sekä tietoverkkoympäristöjen ja ohjelmatestauksen alueilla.

Tietoturvatestaajana sinulla on ymmärrys sovelluskehityksen prosesseista ja työkaluista. Henkilönä toimit hyvin tiimissä, viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja toimiminen globaalissa ympäristössä on sinulle luontevaa. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulta löytyy liiketoimintaymmärrystä.

Paikallinen kyberturvallisuuden tiimimme on kasvava ja ketterä, mutta Sogetilla olet osana yhtä maailman suurinta testausalan organisaatiota ja pääset työskentelemään ja kehittymään alan huippuosaajien kanssa.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden kehittää itseään tietoturvatestauksen parissa
  • Alan uusimman toimijan kasvavan ja ketterän organisaation
  • Kansainvälisen organisaation mahdollisuudet ja tuen operatiivisessa toteutuksessa
  • Monipuoliset ja vaihtelevat toimeksiannot sekä Suomessa että ulkomailla
  • Testausalan parhaat kollegat, niin Suomessa kuin kansainvälisesti

Arvostamme:

  • Sovelluskehitys ja DevOps -osaaminen (esim. Java, JavaScript, C)
  • Ymmärrys sovellustietoturvasta (mm. OWASP Top 10)
  • Soveltuvia tietoturvasertifikaatteja (esim. CISA, CISSP, CISM)

Sogetilla sinua odottaa lämminhenkinen työilmapiiri, jossa arvostetaan ammatillista osaamistasi ja hyvinvointiasi. Pidämme tärkeänä työn ja vapaa-ajan balanssia ja ammatillista osaamistasi voit syventää lähes viikottaisilla sisäisillä koulutustilaisuuksilla. Fun Club -toimintamme kautta sinulla on puolestaan mahdollisuus tavata kollegoitasi vapaammissa merkeissä ottamalla osaa esimerkiksi sushikurssiin, whisky-maistajaisiin tai erilaisiin liikunnallisiin tempauksiin.

Lisääthän palkkatoiveen hakemukseesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.