(Poistunut julkaisusta)

TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖ
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme nyt yhtiöön

Tietoturvapäällikkö

Tietoturvapäällikön tehtävät koostuvat muun muassa:

  • SoteDigin palveluiden tietoturvasta vastaaminen
  • SoteDigin palveluiden sekä palvelutuotannon tietoturvaan liittyvän työn tuki ja koordinointi
  • tietoturvakoulutuksista ja -ohjeistuksista vastaaminen
  • tietoturvapoikkeamien ja -riskien käsittely sekä
  • sisäisten ja ulkoisten tietoturva-auditointien järjestäminen
  • tietoturvaohjeistuksen ja -prosessien kehittäminen

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa yliopistotason koulutustaustaa sekä vankkaa osaamista ja kokemusta tietoturvapäällikön tai vastaavasta työstä. Tunnet keskeiset tietoturvasertifikaatit (CISSP, CISM) ja omaat hyvät dokumentointitaidot. Luonnollisesti olet myös projektinhallinnan ja liittyvien menetelmien asiantuntija. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa Sote-uudistustyötä. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Haku on käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi