(Poistunut julkaisusta)

TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?


Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.


 


Haemme Apotin palvelutuotantoyksikköön


TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖÄ


 


Tietoturvapäällikkönä vastaat Apotin palvelutuotannon tietoturvallisuuden kehittämisestä, ohjaamisesta ja johtamisesta. Vastaat myös Apotin palvelutuotannon tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä sekä tietoturvallisuuden suunnittelusta ja raportoinnista.


Tehtäviisi kuuluu palvelutuotannon tietoturvallisuustyön tukeminen ja koordinointi, tietoturvayhteistyö toimittajien sekä muiden sidosryhmien kanssa. Järjestät sisäisiä ja ulkoisia auditointeja ja organisaation tietoturvakoulutuksia, kehität tietoturvaohjeistusta, käsittelet tietoturvapoikkeamia ja raportoit palvelutuotannon johdolle. Olet taitava tiedottaja. Viestit asiaasi intohimolla ja ymmärrettävästi.


Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee kattava perehtyneisyys tehtäväalueeseen sekä hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. Eduksi luetaan sertifikaatein (esim. CISSP, CISM) osoitettu tietoturva- ja riskienhallintaosaaminen, tekninen tietoturvaosaaminen ja tietotekninen tausta sekä julkishallinnon tietoturvavaatimusten tunteminen. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi insinööri.


Tehtävässä tarvitaan valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyvää englannin kielen taitoa, esiintymisvalmiutta sekä asiakaspalveluhenkeä.


Arvostamme aikaisempaa vankkaa kokemusta vastaavista tietoturvallisuustehtävistä ja tarjoamme monipuolisen, vaativan ja vaihtelevan asiantuntijatehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen. Meillä arvostetaan myös vapaa-aikaa ja palaamme viikonlopun jälkeen rentoutuneina ja innostuneina töihin. Henkilöstömme arvostaa monipuolisia työsuhde-etuja ja erityisesti vuosilomien pituuksia.


Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.


 


HAASTA ITSESI! Oletko valmis haasteeseen? Tule mukaamme siirtämään suomalainen sote-ict uudelle vuosituhannelle! Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen sunnuntaihin 25.3. mennessä.


Lisätietoja antaa palvelutuotantojohtaja Mika Honkanen, p. 040 517 0050 maanantaina 19.3. klo 14-15 ja keskiviikkona 21.3. klo 9-10. Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi.


www.apotti.fi