Tietoturvapäällikkö, Helsingin kaupunki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2021
Etsimme Tietoturvapäällikköä työskentelemään konsulttina Helsingin kaupungille. Haemme tehtävään henkilöä, joka on kerryttänyt aikaisempaa työkokemusta tietoturva-alalta ja joka omaa hyvän perustason ymmärryksen tietoturvasta. Persoona olet omatoiminen, asiakaspalveluhenkinen ja nautit eri sidosryhmien parissa toimimisesta. Jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä etenemme prosessissa heti sopivien hakijoiden löydyttyä.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet vuoden 2021 loppuun asti Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialalla tietoturvatehtävien parissa. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään konsultiksi Academic Workille.

Tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja tukemaan heitä tietoturvaan liittyvissä asioissa. Rooli on itsenäinen ja tehtävässä pärjääminen vaatii hyvää kykyä johtaa omaa työskentelyään.

Tarjoamme


* Vakituisen työsuhteen Academic Work kanssa
* Itsenäisen roolin
* Mahdollisuuden rekrytoitua asiakkaalle


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tietosuojavaikutuksien arviointi / riskiarviointi
* Yhteistyö kaupungin kanslian kanssa
* Tietoturvapoikkeamien selvitys ja koordinointi
* Järjestelmien elinkaarien omistaminen
* Vuosittainen raportointi
* Sidosryhmätoiminta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä tehtävässä toimit itsenäisenä asiantuntijana omaa työtäsi ohjaten. Omaat vahvat yhteistyö- ja kommunikointitaidot, joten eri sidosryhmien kanssa työskentely on sinulle luontaista. Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat tuoda asiantuntijuutesi esille vakuuttavasti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Korkeakoulututkinto
* Aikaisempaa työkokemusta tietoturvan parista
* Hyvät yhteistyötaidot
* Hyvät kommunikointitaidot suomen kielellä sekä hyvä englannin kielen osaaminen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Helsingin kaupunki puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Helsingin kaupunki, kulttuuri- ja vapaa-ajan toimiala tukee kaupunkilaisten henkistä ja fyysistä hyvinvointia, aktiivista kansalaisuutta ja sivistystä. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala jakautuu neljään kokonaisuuteen, jotka ovat kirjasto, kulttuuri, liikunta ja nuoriso. Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja ja se työllistää yli 38 000 eri alojen ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500466
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki