(Poistunut julkaisusta)

Tietoturvapäällikkö / Head of Information Security
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme nyt sinua kehittämishakuinen ja ratkaisukykyinen

TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖ / HEAD OF INFORMATION SECURITY

vastaamaan tieto- ja kyberturvallisuuden johtamisesta ja kehittämisestä. Olemme matkalla kohti merkittävää digitaalista transformaatio ja tarjoamme sinulle avainroolia, jossa vastuualueesi kehittämisen lisäksi pääset mukaan rakentamaan Fennian strategista muutosta.

Tulet huolehtimaan siitä, että Fennian tietovarat ja tietotekniikka on kulloinkin riittäviltä osin suojattu sekä fyysisesti että digitaalisesti. Tehtävässä toimit CISOn roolissa ja vastaat tieto/kyberturvallisuuden johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Kehityksen kautta viet tietoturvallisuuden osaksi liiketoiminnan kehittämisprosesseja. Ymmärtääksesi liiketoiminnan ajurit toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa, minkä pohjalta arvioit liiketoiminnan vaatimuksia ja riskejä tietoturvan näkökulmasta. Aktiivisen viestinnän ja koulutuksen kautta ohjaat ja valvot turvallisuusohjeita ja –sääntöjen noudattamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta usean vuoden kokemusta tietoturvan hallintaan liittyvistä johtamis- tai kehittämistehtävistä laajoissa tietojärjestelmäympäristöissä. Ohjaamisen ja organisoinnin lisäksi olet käytännönläheisenä henkilönä tottunut itse aktiivisesti työstämään asioita osana kehittämistä.

Sinulla on vahvat yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sekä kokemusta kumppanuushallinnasta. Suhtaudut positiivisesti haasteellisiin ja uusin tilanteisiin ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi sinulla on hyvä tuntemus alan tietoturvastandardeista ja -viitekehyksistä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä englannin kielen taitoa.

Eduksi tehtävässä katsomme tietoturvallisuuden ammattisertifioinnit ja kokemuksen riskienhallinnasta sekä auditoinneista.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Haluamme mahdollistaa uuden oppimisen eri rooleissa ja tukea työntekijöitämme luomaan urapolkuja Fennian sisällä. Työskentely tapahtuu upeissa puitteissa Länsi-Pasilassa ja meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Lisäksi meillä on kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 6.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, jonka tavoitat parhaiten keskiviikkona 26.02. klo 15:00-16:30 ja perjantaina 28.2. klo 15:00-16:30, puh. 0400 423 661.