(Poistunut julkaisusta)

Tietoturvapäällikkö/ Air Navigation Services Finland Oy
ANS Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Air Navigation Services Finland Oy vastaa Suomen ilmatilan käytön hallinnasta sekä lentoreitti- ja lennonvarmistuspalveluista 22 lentoasemalla Suomessa. Lennonvarmistus takaa turvallisen ja mahdollisimman viiveettömän lentoliikenteen Suomessa. Asiakkaitamme ovat kaupallinen ilmailu, Suomen valtion ilmailu ja sotilasilmailu, yleisilmailu sekä lentokoulut. ANS Finlandissa työskentelee noin 450 henkilöä 22 paikkakunnalla.

Air Navigation Services Finland Oy on osa Traffic Management Finland –konsernia

 

Haemme nyt joukkoomme osaavaa

Tietoturvapäällikköä

Tietoturvapäällikkönä luot ja ylläpidät tietoturvan- ja kyberturvallisuuden hallintamallia.  Vastuullasi on hallinnollisten tietojärjestelmien sekä toimintavarmuudeltaan kriittisten operatiivisten ohjausjärjestelmien tietoturvan hallinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä TMF-konsernin tietoturvaorganisaation kanssa. Seuraat alan kehitystä etsien aktiivisesti uusia toiminta- ja toteutustapoja järjestelmien toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi tietoturvauhkien varalta. Varmistat, että hyväksytyt toimintamallit ja ohjeet viedään käytäntöön osana organisaation turvallisuus- ja riskienhallintaprosesseja. Osallistut teknisten järjestelmien suunnittelu- ja hankintaprosessiin määrittelemällä järjestelmiin liittyviä tietoturvavaatimuksia. Lisäksi vastaat palvelu- ja alihankintasopimuksiin liittyvien tietoturvavaatimusten määrittelystä. Pidät säännöllisesti yhteyttä tietoturva-alan keskeisiin toimijoihin.

Pääasialliset tehtävät

 • Tieto- ja kyberturvallisuusjärjestelyjen organisointi sekä kehittäminen
 • Toimintamallien ja ohjeiden luominen sekä vieminen käytäntöön
 • Tietoturvavaatimusten määrittely
 • Lennonvarmistuksen lainsäädännöllisten vaateiden läpikäynti tieto- ja kyberturvallisuusnäkökulmasta ja niiden jalkauttaminen käytännössä

Menestyksekäs tehtävien hoitaminen edellyttää

 • Teknistä tutkintoa
 • Vahvaa käyttöjärjestelmien, tietoverkkojen ja niiden ylläpidon, sekä data-arkkitehtuuriin liittyvien asioiden tuntemusta
 • Tietoturvaan liittyvien standardien, määräysten ja ajantasaisten käytäntöjen tuntemusta
 • Kykyä soveltaa lainsäädännöllisiä vaatimuksia tieto- ja kyberturvan näkökulmasta
 • Hyvää suullista esitystaitoa ja kykyä tuottaa laadukasta ja helposti ymmärrettävää kirjallista materiaalia
 • Kykyä luoda ja edistää hyvää tietoturvakulttuuria yli organisaatiorajojen
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Miksi sinun kannattaisi hakea meille?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa tietoturva- ja kyberturvallisuus tehtävissä uniikilla alalla lennonvarmistuspalveluita tarjoavassa yhtiössä. Saat mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen, ammattitaitoisen tiimin tuen, työn ja muun arjen yhteensovittamisen joustavasti sekä erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Uudenkarheat toimitilamme sijaitsevat Helsinki-Vantaa lentokentällä.

Liity joukkoomme kehittämään palveluitamme ja luomaan parasta suomalaista työpaikkaa!

Haethan meille! Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit joukkoomme sopivin. Lähetä palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja CV meille 26.7.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 30.6 klo 9 - 11, 1.7 klo 9 - 11 ja  2.7 klo 14 - 16 Tekninen johtaja Jani Suomela p. 040 774 7846 ja 20.7 ja 22.7 klo 10 -11 Turvallisuusjohtaja Tom Hätinen p. 040 729 8514.


Sähköposti: hr@ansfinland.fi Sijainti: Lentäjäntie 1 B