(Poistunut julkaisusta)

Tietoturvallisuuden hallinnan pääarvioija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2020

Haemme pääarvioijaa tietoturvallisuuden johtamisjärjestelmien arviointiin. Tehtävänäsi on arvioida eri toimialojen organisaatioiden tietoturvallisuuden ja laadunhallinnan johtamisjärjestelmiä sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Tehtävässä pääset perehtymään monipuolisesti erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla. Tehtävään voi kuulua myös osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan palvelukehitystä ja arviointia muiltakin turvallisuuden ja laadunhallinnan osa-alueilta. Toimipaikkasi on ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tietotekniikan tai turvallisuuden sektoreilta, useamman vuoden työkokemusta ko. alalta sekä syvällistä ymmärrystä riskienhallinnasta ja prosessimaisesta toiminnasta. Sinulla on kokemusta hallintajärjestelmien rakentamisesta, kehittämisestä tai ylläpidosta tai niiden avulla johtamisesta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius erityisesti Suomessa, mutta myös muualla maailmassa ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito, samoin kuin näytöt teknisen tietoturvallisuuden osaamisesta ja kehittämisestä osana tietoturvallisuuden hallinnan kokonaisuutta, katsotaan eduksi. Sinulla on myös halua sekä valmiuksia toimia kouluttajana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, laaja-alaista organisaation johtamis- ja kehittämiskokemusta, hyvää paineensietokykyä, kykyä hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä, aktiivista ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Olet täsmällinen, esiintymistaitoinen, joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kuuntelet avoimesti asiantuntijoita, esimiehiä ja organisaation ylintä johtoa, mutta et myöskään epäröi tuoda omaa osaamistasi ja asiantuntemustasi esiin. Pidämme tärkeänä, että koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme avaavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 30.9.2020.